The team

Sabrina Renwall

Hiusmuotoilija

Elän unelmaani! Se että saan tehdä sitä mitä rakastan on onni jota vaalin ja josta iloitsen päivittäin.

Kiitokset teille, uudet sekä vakiintuneet asiakkaat! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Tehdään yhdessä ihmeitä! :)

sabrina.renwall@flow21.com

Hanna Paavolainen

Hiusmuotoilija

Olen valmistunut alalle vuonna 2015 ja rakkaus työtäni kohtaan vain kasvaa. Työssäni minua inspiroi asiakaskohtaamiset ja se ettei yksikään päivä ole samanlainen. Minulle on tärkeää luoda asiakkaalle rentouttava hemmotteluhetki arjen keskelle. Vahvuuksiani ovat värjäykset, leikkaukset ja kampaukset. Lähtökohta työssäni on asiakkaan kuunteleminen, jotta löydetään yhdessä tyyliin sopiva kokonaisuus.

hanna.paavolainen@flow21.com

p.050 3045901

Clare Salokoski

Kosmetologi

Natalia Beliaeva

Koulutettu Hieroja

Olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2008 ja tällä hetkellä osteopatiaopinnot ovat vielä kesken. Olen ollut Flow21'ssä vuodesta 2010. Väliin mahtui kahden vuoden äitiysloma mutta kiva olla takaisin Flown tutussa ja rennossa ilmapiirissä.

natalia@hierontahb.fi

Johnny Kuoppala

Koulutettu Hieroja

Puoliammattilaisena monipuolisena urheilijana erilaiset lihaksiston ongelmat ovat minulle tuttua aluetta, joten ongelmien löytäminen luonnistuu minulta mukavasti. Tykkään erityisesti paikallistaa ongelman alkulähteilleen ja auttaa asiakastani hieronnan lisäksi myös ennaltaehkäisemään vaivan syntymistä uudelleen.

Koulutetuksi hierojaksi olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta 2018.

vikinghieronta@gmail.com

Pinja Pennanen

Meikkaukset

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2013 ja olen siitä asti tehnyt laajasti alan töitä. Kauneus on aina ollut intohimoni ja olen päässyt toteuttamaan sitä Flow21:ssa vuodesta 2014. Parasta työssäni on ihanat ja monipuoliset asiakaskohtaamiset!

(Pinja on paikalla sovitusti keikkatöissä)