The team

Sabrina Renwall

Hiusmuotoilija

Elän unelmaani! Se että saan tehdä sitä mitä rakastan on onni jota vaalin ja josta iloitsen päivittäin.

Kiitokset teille, uudet sekä vakiintuneet asiakkaat! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Tehdään yhdessä ihmeitä! :)

sabrina.renwall@flow21.com

Susanna Poméll

Hiusmuotoilija

Intohimona värjäykset, lettikampaukset, hiusta kunnioittavat aineet ja terveet, hyvinvoivat hiukset. Lisää töistäni löytyy blogistani www.healthyhair.fi. I got 99 problems but your hair ain't one - welcome! :)

tmisusannapomell@gmail.com

Anni Ikälä

Hiusmuotoilija

Olen työskennellyt alalla vuodesta 2014. Eniten sydäntäni lähellä ovat värjäykset ja hiustenpidennysten tekeminen. Rakastan työskennellä ihmisten parissa ja tavata joka päivä uusia, kiinnostavia tyyppejä! Haluan kehittää itseäni ja oppia uutta. Ihanaa tällä alalla onkin, ettei koskaan ole täysin valmis, ja jokainen päivä on erilainen ja tuo tullessaan uusia tuulia. Tervetuloa penkkiini rentoutumaan! Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva hiustyyli!

anni.ikala@gmail.com

Sara Kuusimurto

Hiusmuotoilija

Olen valmistunut hiusalan ammattilaiseksi Koulutuskeskus Unikasta 2014. Hiukset ovat kiinnostaneet minua jo lapsesta asti ja nyt työskentelen unelma-ammatissani. Vahvuuksiini kuuluu luonnolliset tyylit ja varsinkin raidoitukset. Olen rauhallinen ja iloinen tyyppi, kuuntelen asiakkaitani ja tahdon tarjota heille rentouttavan hetken hiustenlaiton ohessa. Kerro minulle toiveesi niin toteutetaan sinulle unelmiesi hiukset! Lämpimästi tervetuloa.

sara.kuusimurto@flow21.com

Riikka Aaltonen

SKY- Cidesco Kosmetologi

Olen valmistunut SKY- Cidesco kosmetologiksi Helsingin palvelualojen oppilaitoksesta v. 2004. Kouluttaudun myös säännöllisesti Dermalogican kursseilla, joka takaa viimeisimmän tiedon ihosta, ihonhoidosta ja asiakaspalvelusta. Sokeroinnit ovat myös vahvinta alaani! Kouluttauduin Alexandria Professional sokerointiammattilaiseksi ensimmäisten joukossa, kun vartalosokerointi lanseerattiin Suomeen v. 2005.

Kosmetologin työssä minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Kuuntelen toiveet ja toteutan hoidot huolellisesti ja pikkutarkasti.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!

riikka.rbeauty@gmail.com

Pinja Pennanen

Ripset, kynnet ja meikkaukset

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2013 ja olen siitä asti tehnyt laajasti alan töitä. Kauneus on aina ollut intohimoni ja olen päässyt toteuttamaan sitä Flow21:ssa vuodesta 2014. Parasta työssäni on ihanat ja monipuoliset asiakaskohtaamiset!

Natalia Beliaeva

Koulutettu Hieroja

Olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2008 ja tällä hetkellä osteopatiaopinnot ovat vielä kesken. Olen ollut Flow21'ssä vuodesta 2010. Väliin mahtui kahden vuoden äitiysloma mutta kiva olla takaisin Flown tutussa ja rennossa ilmapiirissä.

natalia@hierontahb.fi

Kirsi Mallea

Koulutettu Hieroja

Olen valmistunut urheiluhierojan koulutusohjelmasta Helsingin Hieronta-Akatemiasta.

Urheiluhieronnan yhdistäminen klassiseen tarkoittaa minulle lähinnä monipuolisempaa hierontaotteiden valikoimaa, ei niinkään automaattisesti hieronnan suurempaa voimakkuutta, joka säädetään aina asiakkaalle sopivaksi. Tarvittaessa lisänä käytetään mm. nivelten mobilisointia.

Minulla on myös psykologin koulutus ja näen kehon ja mielen erottamattomina: kehon hoitaminen kosketuksen kautta tukee mielen hyvinvointia sekä laskee stressitasoa.

kehomielihoidot@gmail.com

Johnny Kuoppala

Koulutettu Hieroja

Puoliammattilaisena monipuolisena urheilijana erilaiset lihaksiston ongelmat ovat minulle tuttua aluetta, joten ongelmien löytäminen luonnistuu minulta mukavasti. Tykkään erityisesti paikallistaa ongelman alkulähteilleen ja auttaa asiakastani hieronnan lisäksi myös ennaltaehkäisemään vaivan syntymistä uudelleen.

Koulutetuksi hierojaksi olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta 2018.

vikinghieronta@gmail.com